Avdelning

Försäljning & Affärsutveckling

Connect

Vårt sälj & affärsutvecklingsteam bygger framtiden för företag. Du kommer att sälja de senaste utskrifts & skannlösningarna, elektroniska fakturahanteringssystem och dokumenthanteringssystem. Du kommer att kastas in i en stimulerande och innovativ miljö där du alltid kommer att stöttas och omhändertas av dina kollegor. Försäljningen för oss innebär att vi skapar de bästa leveranserna för våra kunder som vi utmanar, inspirerar och finns för med vårt fulla engagemang. Hårt arbete är enda sättet där glädje och framåtanda skapar dagar som aldrig ser likadana ut.

Låt oss skapa framgångshistorier tillsammans, Ansök eller Connecta  så hör vi av oss.


Faciliteter

 Ta del av helt nyrenoverade lokaler med mycket ljus och rymd. Vi har eget showroom, egen lounge. Vi spelar shuffleboard på lunchen och kastar pil. Spelar TV-spel och har ordentligt med plats när vi ska ta en fika.


    

Förmåner & fördelar

 • Äventyr

  Varje år reser vi tillsammans. Det är viktigt att stärka vår teamkänsla. Vi är ett lag och vi vill växa starkare som ett lag.

 • Hälsoplan

  Att prestera är inte alltid enkelt - därför ger vi dig rätt verktyg och plan för en bra hälsa och välmående. På jobbet och utanför.

 • Arbetstider & förhållning till arbete

  Livet idag är annorlunda och i en ständig förändring. Under sommarperioden har vi kortare arbetsdagar och mer flexibla arbetsmöjligheter. Vi försöker bygga en plattform som fungerar i kombinationen liv och arbete. Vi är människor inte produkter. Låt det stanna så!

 • Vårt kontor & arbetsplats

  Vårt kontor ligger i det bästa området i en härlig lokal - Det är viktigt att vi vill komma in till kontoret och få energi.

Stockholm

Hammarby allé 93
120 63 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Makab?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@makabgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor